Poradenství

Stále častěji se setkáváme se zákazníky, kteří mají povědomí o moderních trendech v gastronomii, vědí co by chtěli ve své restauraci vařit, pro kolik lidí, ale na otázku ohledně konceptu a zaměření restaurace nemají jasnou odpověď. Nabízíme poradenství a konzultace, které pomohou nastavit směr, kterým se bude realizace ubírat. Nabízíme také odborné audity stávajících provozů.

Semináře a školení

V našem showroomu pravidelně organizujeme školení kuchařů, majitelů konvektomatů Rational. Nabízíme indiviuální školení přímo u zákazníka pod vedením zkušeného kuchaře. Termíny seminářů vaření najdete zde případně kontaktujte naše obchodní oddělení a domluvte si termín individuální. 

Chci se zúčastnit semináře.

Zaškolení s Michalem Kalhotkou

Kvalitní zaškolení je klíčem k efektivnímu využití vašich gastronomických zařízení. Náš odborník na zaškolení a vaření, Michal Kalhotka, vám poskytne:​

  • Detailní seznámení s ovládáním zařízení a jeho plným využitím.
  • Praktické rady pro efektivní pracovní postupy, které šetří čas a umožňují soustředit se na další činnosti.
  • Zaškolení přímo ve vašem provozu s ukázkami na konkrétních jídlech relevantních pro vaši nabídku.
  • Podporu na telefonu.​

Pro bližší informace se neváhejte obrátit na Michala Kalhotku:​ kalhotka@hraspo.cz.